Kategorier
Økonomi

Spleis-kampanjen er avslutett

Vi kan ikke få sagt hvor glad vi er for dette resultatet. Tusen Tusen takk til alle som har bidratt. I tillegg til de 16400,- som er samlet inn direkte i kampanjen, så har vi fått inn 4 bidrag via vipps under kampanjeperioden. Vippsbidragene utgjør kr 1500,- til sammen, så da noterer vi hele 17.900 NOK.

Det er 1.663.506 MKW, altså over 1,5 mill. Malawiske penger… Dagens beløp som sendes hver måned til Malawi er 32.000 MKW, altså ca 400,- NOK. Det betyr at vi nå kan opprettholde denne støtten i 52 mnd, eller i 4 år og 4 måneder. Dette forutsetter selvsagt at prisene ikke endrer seg eller at det kommer på problemstillinger som vi  føler må løses akutt underveis.

Så dette var over all forventning og dette er vår alles fortjeneste. Morten og Trond er initiativtagere her, men det er alle giverne, vi sammen, som utgjør kraften her. Det kan vi alle ta med oss nå. Vi har alle utgjort en forskjell for Patricia og ikke minst for Wangie gjennom dette. En avgjørende forskjell faktisk.

Vi håper dere følger oss videre og at vi sammen kan holde en hånd i prosjektet også i fremtiden.

 

TUSEN TAKK!

På vegne av Patricia og Wangie,

Trond og Morten

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.