Kategorier
Økonomi

Ny spleis må iverksettes!

Vi må ganske omgående sette i gang en ny spleis for å samle inn midler til vårt prosjekt i Malawi. Dette vil bli vår tredje spleis til formålet og vi håper på litt giverglede fra våre venner nok en gang.

Del gjerne på din egen facebook-vegg, det er når vi samler kraften og drar i lag at det blir fart i sakene.

Vi har ikke maset dere ned. Vår policy er at vi kun samler inn når vi trenger det. Vi samlet inn første gang i mars 2018, så en ny runde i desember 2020 og nå skriver vi mars 2023 så vi renner ikke dørene ned hos folk.

Status pr. nå (06.03.23) er at vi har 929 NOK på konto, noe som er litt over to mnd. støtte.

Alle våre utbetalinger finner du kvitteringer for under menyvalget Økonomi øverst på siden. Så her er økonomien helt transparent og ingen midler går til administrasjon utover 20,- i overføringsgebyr når det sendes penger og 350,- til å dekke nettsidens serverleie/domene hvert år.

Håper på din hjelp også denne gangen.

På forhånd takk!

Wangie 2023

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.